We bring your data­center to the future

Datacenter

Varför ComNet?

Vårt mål är att hjälpa er till en betydligt mer effektiv it-drift i er egen datorhall genom att erbjuda helhetslösningar för bland annat service, installation och underhåll. Ett viktigt fokus hos oss är att ha en god relation till våra kunder och vi skräddarsyr därför vårt arbete efter varje kunds individuella behov och förutsättningar. Vår långa erfarenhet av att driva och underhålla datorhallar har medfört stor vana att utföra arbeten under obekväma arbetstider och med kort varsel.

Våra tjänster

serverskåp

DCE

Vi erbjuder grundlig hjälp med allt från design av skåp och nätverk till försäljning, montering och installation av serverskåp, kanalisation, servrar, kommunikationsutrustning och spridningsnät av koppar, tele och fiber.

Vi kan med andra ord bygga, eller omstrukturera, hela er fysiska servermiljö från grunden och även hantera mjukvaran i era system. Ni behöver inte ha någon tekniker på plats för att utföra konfigurering av switchar och servrar, utan vi kopplar upp det så det kan hanteras remote.

Två personer som står vid servrar

Installation av datanät

Vi arbetar även med nätverksinstallationer och har gedigen erfarenhet av installation av spridningsnät bestående av koppar, tele och fiber. Vi kan hjälpa till med de flesta kabelsystem men är installationspartners och certifierade på följande system:

  • Commscope pro Partner
  • AMP Netconnect NDI

Som partners kan vi erbjuda en systemgaranti på upp till 25 år.

En kille som ler mot kameran

IT-flytt av datahallssystem

Vi har lång erfarenhet av att flytta IT-utrustning från en hall till en annan, samt omstrukturering och flytt inom den befintliga hallen. Vi kan därmed projektera och planera flytten helt utifrån era behov och önskemål. Vi ser även till att samtidigt inventera och dokumentera all utrustning grundligt för att underlätta framtida hantering. Vi är självklart vana vid att hantera IT-utrustning på ett varsamt och korrekt sätt för att minimera risken för skador. Vi planerar och strukturerar flytten noggrant för minsta möjliga “ner-tid”.

Jobba hos oss

Vill du vara en del av vårt team?

Maila oss ditt CV och en kort beskrivning av dig själv så hör vi av oss snarast möjligt.

Kontakta oss

Kontakta oss så hjälper vi er till en betydligt mer effektiv it-drift i er datorhall. Vi erbjuder helhetslösningar som bland annat service, installation och underhåll.

Namn

E-post

Telefonnummer

Vilken tjänst?

Meddelande